Bloggnorge.com // Mat i familien
Start blogg

Mat i familien

På leting etter rask, billig og god mat

Sen middag-kyllingwok

Kategori: Middager | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 15. september , 2015 kl. 21:51

Innlegg – Anne Bjørnevåg

image

Først må jeg takke Ronny for invitasjonen til å skrive på bloggen hans. Som dere allerede har skjønt, lager han mye god mat. Ronny lager også svært innbydende koldtbord og jeg er så heldig at jeg får ta del i disse matopplevelsene innimellom.

Jeg deler Ronny sin interesse for mat og er opptatt av å lage sunn og næringsrik hverdagsmat. I dette så legger jeg å lage maten mest mulig fra bunnen, bruke mye grønnsaker og unngå sukker. Samtidig prøver jeg å lage maten på en rask og enkel måte.

Hverdagen er ofte hektisk, men vi spiser alltid middag sammen. Da ulike familiemedlemmer har forskjellige aktiviteter de deltar på, kan middagen av og til bli sen. I dag ble klokken 20.30 før alle var samlet etter ulike aktiviteter som en tur på Biltema i Lyngdal, fotballkamp i Konsmo, politisk forhandlingsmøte etter valget og gruppemøte.

image

image

Jeg er ikke så flink til å følge oppskrifter, så det er sjeldent noe smaker likt. I dag ble det kyllingfilet med ulike grønnsaker som chili, rødløk, gulrot og brokkoli. Dette ble servert sammen med fullkornris?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.