Bloggnorge.com // Mat i familien
Start blogg

Mat i familien

På leting etter rask, billig og god mat

Om Ronny

Hei!

ronny bjørnevågJeg heter Ronny og er for tiden hjemme i pappa – permisjon sammen med min datter Lise. Min facebook side er sterkt preget av en av mine interesser: mat. Dette har økt i omfang etter at jeg gikk ut i permisjon og jeg ble oppfordret til å gjøre noe mer av mine innlegg, derav denne siden.

Hverdagen i min familie er svært sammen satt. Sammen med min kone har jeg 4 barn (10,7,5 og under 1 år). Dette med fører en mengde lekser, etter-skole-aktiviteter, bursdagsselskaper og foreldremøter. Jeg opplever nesten alltid en eller annen form for «tidsklemme».

Mat er noe hele familien setter pris på. God, enkelt og rimelig mat står i fokus. Jeg lærer mye av tv-kokker og mener selv at jeg er uredd for å forsøke ny mat, så lenge oppskriftene ikke er for krevende. På grunn av knapp tid har jeg en opplevelse av at jeg ikke alltid klarer å lage den maten jeg ønsker at min familie skal spise, at jeg kaster for mye mat og innimellom må krype til korset: kjøpe ferdig pizza for at det skal bli varm mat.

I helgene har vi bedre tid og det medfører bedre mat. Nå som jeg har pappa permisjon vil jeg forsøke å sette av noe mer tid til mat i kombinasjon med min datters behov. På denne siden vil jeg forsøke å beskrive maten (innhold, fremgangsmåte og hvordan familien setter pris på maten).

Hvis du har innspill har jeg åpnet opp for kommentarer

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.